Tiedoksi osallistujille

12.4.2024

Striimilinkki on lähetetty kaikille osallistujille. Linkki lähetetään vielä uudestaan 17.4.2024. 

JOS ET ole saanut linkkiä, ota yhteyttä ari.karkkainen@entratum.fi Kannattaa kurkata kaikki mahdolliset sähköpostin kansiot.

Seminaarin jälkeen saat sähköpostin, jossa on linkki seminaaritallenteeseen, luentomateriaaleihin ja palautekyselyyn. 

TODISTUS: Jos haluat/tarvitset todistuksen osallistumisestasi, vastaa yllä mainittuun sähköpostiin ja saat todistuksen.

LUENTOMATERIAALIT: Luentomateriaalit tulevat ladattaviksi seminaarin jälkeen. Kaikkien luennoitsijoiden materiaalit eivät ole ladattavissa.

______________________________________________________________________

Hei!

Seminaari lähestyy hyvällä vauhdilla!

Lämmin kiitos sinulle, että olet mukana Päihdepsykiatria 2024- seminaarissa 18.4.2024. Tässä kerron sinulle tietoa tapahtumasta ja tapahtumapaikasta. Saat vielä lähempänä seminaaria uuden infotiedotteen sähköpostiisi.

ETÄNÄ OSALLISTUVAT:

Etälinkki lähetetään ilmoittamaanne sähköpostiin noin 2 viikkoa ennen tapahtumaa ja vielä uudestaan pari päivää ennen tapahtumaa. Linkki on HENKILÖKOHTAINEN ja siksi pyydän, että et jaa sitä muille.

Lähetys tapahtumasta alkaa kello 8.30, mutta koneen ääressä kannattaa olla jo hieman aikaisemmin.

PAIKAN PÄÄLLÄ OSALLISTUVAT:

Hotelli Arthur sijaitsee osoitteessa Vuorikatu 19, Helsinki. Helsingin päärautatieasemalta matkaa tulee 1 km ja Kampin bussiterminaalista noin 1,5 km.

Omalla autolla tuleville tietoa: PYSÄKÖINTI: https://www.hotelarthur.fi/pysakointi/

Ilmoittautuminen alkaa kello 8.00. Samalla on tarjolla aamukahvia ja pientä syötävää. Seminaari alkaa kello 8.30.

Ilmoittautuminen tapahtuu seminaaritilan ovella. Et tarvitse mitään dokumentteja mukaasi. Aamukahvi, lounas ja päiväkahvi tarjoillaan seminaaritilan läheisyydessä.

Yhteistyökumppanien (Suvera Oy ja Recordati Ab) näyttelyosastoihin pääset tutustumaan seminaaritilassa.

WC-tilat löytyvät seminaaritilan läheisyydestä.

Linkki tapahtuman striimiin lähetetään myös paikan päällä osallistuville. Linkki on HENKILÖKOHTAINEN ja siksi pyydän, että et jaa sitä muille.

JÄLKI-ISTUNTOON OSALLISTUVAT:

Varsinainen seminaari päättyy kello 16.15. Sen jälkeen on 30 min aikaa siihen, kun Jälki-Istunto alkaa. Jälki-Istunto on hotellin kabinetissa, jossa on tarjolla ruokaa ja kahvia. Hotellin baari on myös auki, joten sieltä voi ostaa juomia ym. Jälki-Istuntoa ei striimata eikä siitä tule tallennetta.

SEMINAARIN JÄLKEEN:

Seminaarista tulee videotallenne, joka on katsottavissa 3 viikkoa tapahtuman jälkeen. Yksi luento jää pois tallenteesta tekijänoikeudellisista syistä. Lisäksi kaikille osallistujille lähetetään linkki palautekyselyyn.

Jos haluat osallistumisestasi todistuksen, ilmoita siitä vastaamalla siihen sähköpostiin, jossa on linkki tallenteeseen ja palautekyselyyn.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää seminaariin liittyen, ota minuun yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse 044 2396 821 / ari.karkkainen@entratum.fi 

Ystävällisesti,

Ari Kärkkäinen

Entratum Oy, seminaarin järjestäjä