Muita koulutuksia

PÄIHTEET HOITOTYÖSSÄ- etäkoulutuspäivä 27.4.2022 kello 9.30-14.45 Zoom-alustalla.

Koulutus on suunniteltu hoitohenkilöstölle, jotka kohtaavat työssään päihteitä käyttäviä potilaita. Koulutuksen aiheet on suunniteltu pääosin muissa, kuin psykiatrian tai päihdehoidon yksiköissä työskenteleville.

Koulutuspäivän tavoitteena on, että päivän jälkeen osallistuja osaa arvioida potilaan päihteiden käyttöä, tehdä päihdeanamneesin ja ottaa rohkeasti ja potilas huomioiden päihdeasiat puheeksi. Osallistuja tunnistaa päihteiden aiheuttamia vieroitusoireita ja osaa arvioida niiden vaikeusastetta sekä hoitaa niitä. Osallistuja tiedostaa motivoinnin merkityksen päihteitä käyttävän potilaan hoidossa ja kohtaamisessa. Lisäksi osallistuja tunnistaa alkoholideliriumin ja tietää, kuinka sitä tulee hoitaa.

Koulutuksesta saa konkreettisia työkaluja hoitotyöhön.

LUE LISÄÄ

Tervetuloa Kouvolaan 9.9.2022! Järjestyksessään toinen Johtamisen Kestävä Kehitys- koulutuspäivä järjestetään Eduko Kouvolan tiloissa osoitteessa Taitajantie 2 B

Aiheina koulutuspäivässä:

- Vahva ja ratkaisukeskeinen esihenkilö
- Valmentava vuorovaikutus
- Työelämän ALV - asenne, luottamus ja välimatka
- Palautteen antaminen ja vaikeiden asioiden puheeksiotto.

Kouluttajina:

Tiina Punkanen. KM, tietokirjailija, Työnohjaaja
(CSLE ®) Psykiatrinen erikoissairaanhoitaja, Sairaanhoidon opettaja.

Ari Kärkkäinen. Sairaanhoitaja YAMKYksilö- ja työyhteisöcoach, Systemic Business & Teamcoach Ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja ETK.

Koulutuspäivän hinta VAIN 170 € (sis.alv). 

Ilmoittautuminen päättyy 19.8.2022

LUE LISÄÄ