Palautteet 2023

Julkaisen tällä sivulla kaikki Päihdepsykiatria 2023- seminaarista saamani yleiset palautteet.  

Huom! En julkaise kenenkään puhujan nimeä tällä sivulla. Puhujille on tullut palautetta ja toimitan palautteet heille yksityisesti.

Erittäin suuri kiitos kaikille, jotka kävitte antamassa palautetta!


Parasta päivässä oli...

Innostavat ja loistavat puhujat!

Monipuolinen sisältö!

Hyvin rakennettu sisältö. Järkevän mittaiset luennot, sopivasti taukoja jotta ajatus ei väsähdä. Hoitotyön näkökulma vahvasti mukana ja se erityisen hyvä. Käytännönläheisiä aiheita.

Aikataulutus. Jokaiselle puhujalle oli sopivasti aikaa. Aiheet olivat mielenkiintoisia ja puhujat asiantuntevia.

Hienot puitteet, ajantasainen tieto, hyvä ruoka :)

Luennot

Esimerkit luennoissa

Mielenkiintoiset puheenvuorot

Hyvät puhujat ja mielenkiintoiset aiheet

Hyvä kokonaisuus, vaikka ohjelma muuttuikin. Tärkeää ja monipuolista asiaa.

Luennot yleisesti

Loistavat luennot

Kaikki mielenkiintoisia aiheita näin vasta-alkajan näkökulmasta.

Jälleen hyvä ja antoisa päivä. Odotin N.N. (yksi puhuja joutui perumaan viime hetkellä) puheenvuoroa mutta korvaava oli ihan loistokas!!!

Paremmaksi sen olisi tehnyt, jos...

Luennoissa paljon perusasiaa, ensikerralla toivoisin syventymistä aiheisiin. Oman työni kannalta toivoisin enemmän nuoria (alle 18-vuotiaita) ja nuorten päihdetyötä käsitteleviä luentoja.

Lisää case tyylisiä kertomuksia ja potilainen ääntä

Yhdeksi luennoitsijaksi olisin toivonut kokemusasiantuntijaa. 

Olisi ollut sosiaalityön näkökulmaa myös. Nyt oli aika hoidollinen näkökulma (toki tärkeä sekin)

Jos lähes kaikki puhujat eivät olisi olleet päijät-hämäläisiä sairaanhoitajia. Olisi tullut hiukan laajempaa näkökulmaa ja tuulahduksia usealta seudulta.

En keksi tähän sanomista :)

Olisin voinut olla paikanpäällä

Diat olisi saanut myös itselle, koska aiheet mielenkiintoisia.

Monipuolisempi esiintyjäporukka, nyt oli pientä päällekkäisyyttä

Esityksissä olisi ollut enemmän tietoa viimeisimmästä tutkimus- ja vaikuttavuustiedosta, päihteiden vaikutuksesta psykoosisairauksien/psykoosien puhkeamiseen ja sairastamiseen. Päihdekuntoutuksen sisällöstä ja vaikuttavuustuloksista. Päihdepsykiatrian tilanteesta Suomessa: alueelliset erot ja erilaiset tavat toimia. Lisäksi kokemusasiantuntijuuden hyödyntämisestä ja nykytilanteesta Suomessa olisi ollut kiinnostavaa kuulla.

Olisin päässyt paikan päälle

Kursseille olisi hieman halvemmat hinnat opiskelijoille.

Jotain muuta? Sana on vapaa!

Kiitos hyvästä seminaarista, osallistun miellelläni myös jatkossa!

Tuli mieleen, että kenttätyötä aktiivisesti huumeita käyttävien keskellä, en päivästä saanut mitään suurta ahaa elämystä.

Kiitos, oli hyvät koulutuspäivät. Erityiskiitos siitä, että koulutuspaikaksioli valittu UPEA Glo -hotelli

Kiitos riittävistä tauoista! Auttoi jaksamaan - ja keskittymään.

(Yksi puhuja joutui viime hetkellä perumaan) N.N:n Tilalle suunniteltu osio oli aiheesta irrallinen ja minusta aika tarpeeton. Ymmärrän toki, jos osio oli kiireessä kasattu.

Mukavaa kevättä

Yleisesti kaikki aiheet mielenkiintoisia ja hyvät presentaatiot. Myöskin tekniikka pelasi kivasti näin etäosallistujan näkökulmasta. Ääni tasainen ja kuuluva. Välillä puhujan kuva oli hieman tiellä (puhujan kuva dian päällä) mutta pääsääntöisesti ei haittaavasti.

Kiitos hyvästä kokonaisuudesta ja toivottavasti ensi vuonna nähdään.

Niin tärkeää ja ydinasiaa kuin asiakkaan kohtaaminen ja vuorovaikutustilanteet sekä työturvallisuus ovatkin, olemme me kaikki ammattilaiset taatusti saaneet niissä asioissa riittävästi koulutusta ja kokemusta. Meidän tiimi toivoi, että nämä asiat jäisivät tulevissa päihdepsykiatrian päivissä vähemmälle.

Kaikki esiintyjät pysyivät hienosti aikataulussa. Ehkä vähän pidempiäkin esityksiä olisi kiinnostavista aiheista jaksanut kuunnella.

Innolla odottelen jo ensi vuoden seminaaria ja sen puhujia! Nyt toista kertaa mukana ja paljon uutta annettavaa taas kerran päihdehoitotyölle!

Osallistuin toista kertaa ja toivon voivani osallistua myös ensi vuonna! Suuri kiitos järjestävälle taholle ja esiintyjille!